Diensten

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten zijn voor ons niets nieuws. Voor de bouw van bijvoorbeeld een nieuwe garage, schuur of compleet woonhuis kunt u bij ons terecht. Vanaf het begin werken we nauw met u samen.

Binnen het beschikbare budget proberen we zoveel mogelijk wensen voor u te realiseren op basis van uw eigen ontwerp. Maar ook op basis van uw wensen. Die verwerken we tot een schetsontwerp. Indien nodig werken we daarbij samen met een architect. Bijvoorbeeld wanneer er specifieke eisen aan het ontwerp gesteld worden door een gemeente

Verbouw

Iedere verbouwing, van groot tot klein, is maatwerk. Tijdens een vrijblijvende werkopname bespreken we uw wensen. Heeft u nog geen tekeningen, dan werken we uw ideeën uit tot een schetsontwerp. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Indien nodig maken wij voor u de bouwtekeningen en kunnen wij zorgdragen voor het aanvragen van de benodigde bouwvergunningen.

Zodra alle voorbereidingen afgerond zijn, wordt de bouw ingepland. We zorgen dat alle werkzaamheden goed verlopen, zodat u minimale overlast heeft. We werken met een vaste ploeg mensen continu aan uw verbouwing. En met onderaannemers en leveranciers waar we al jaren mee samenwerken. Daarmee vormen we een hecht team, zodat we vertrouwd, efficiënt en snel uw klus kunnen klaren. We houden zicht op het hele traject en zijn voor, tijdens en na de bouw uw aanspreekpunt.

Renovatie

Bij Timmerbedrijf Sipma kunt terecht voor alle soorten van renovatie. Of het nu om oude panden gaat die geheel gerenoveerd moeten worden of om  kleine ingrepen van daken, dakgoten, gevelbetimmering of kozijnen, voor ieder probleem hebben wij een oplossing!

Aanbouw

Soms kunnen een paar meters erbij net het verschil maken tussen een kleine keuken of een riante woonkeuken. Of krijgt uw woning een geheel ander vooraanzicht door de nieuwe erker. Natuurlijk zal ook bij het bezitten van een aanbouw de waarde van uw huis aanzienlijk stijgen. U kunt het zien als een zeer goede investering.

Dakrenovatie

Een dakpan gaat gemiddeld 20 tot 30 jaar mee, daarna wordt hij broos en kan vocht gaan doorlaten. Dit heeft invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van het onderliggende dakbeschot. Daarom is het van belang uw pannendak tijdig te vervangen. Door onze ruime ervaring in dakrenovatie en het leggen van beton- en keramische pannen kunnen we dit snel en vakkundig voor u realiseren.

Een geïsoleerd dak verdient zich zelf terug en verhoogt uw wooncomfort. Binnen enkele dagen kunnen wij uw huis voorzien van isolatieplaten en nieuwe dakpannen en werken uw gehele dak tot in detail af. Het is ook mogelijk uw oude dakpannen weer terug te plaatsen.

Badkamers

Wij kunnen de plaatsing en levering van uw complete, badkamer en sanitair verzorgen. Een groot voordeel hierbij is dat wij het totaal concept bieden.
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal en gespecialiseerde vakmensen. Bij deze producten wordt deskundig en gespecialiseerd advies gegeven. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in de showroom van onze leveranciers, waar alles overzichtelijk wordt gepresenteerd.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via:
E-mail: info@timmerbedrijfsipma.nl  telefoonnummer: 06 – 22 22 06 01
Naar contactpagina  ›

Menu